SEISTE EPISODE AV OSS I UNGE MØDRE

I kveld gjeng seiste episode av meg og William i Unge Mødre. Episoden begynner klokka 21.30 på FEM.

I kveldens episode får Marthe H restylane i leppene, Lillian koser seg med den nyfødte og eg og William reiser fra Fyresdal til Porsgrunn.

 

Kva syns du om økkes deltakelse i Unge Mødre?

21 kommentarer

Jeg synes du har vist en kjempegod figur, jeg!! Du er en av de som er mest oppegående av alle som har vært med, men de to andre som også er med har vært veldig anderledes enn de som har vært med før:)

Du er en fantastisk mamma og William er nydelig og heldig:D Veldig dumt at det er din siste episode!

groberit.blogg.no

01.feb.2012 kl.21:20

Marthemin! du er så flink atte :) hvordan er annsiktet etter syra fra Bitten ? hehe
Mamma Christine, Jacob og lill: Så hyggelig å høyre :) Det var fine ord! :)
groberit.blogg.no: Gøtt å høyre! Nei, du - eg er jo tjurr som bare det da, Grobben :P Men utbruddet he ikkje meldt sin ankomst enda!

groberit.blogg.no

01.feb.2012 kl.22:01

hehe, kan hende du er heldig da :) smøre deg inn med det tykkeste du finner:P hehe

Nina Emilie- Mammaen til Linnea

01.feb.2012 kl.22:18

Så den akkurat. Du er min favoritt blant alle de som har vært med :p veldig flink med sønnen din! :-) håper jeg blir/er like god mamma som deg:)

Bjørnar

01.feb.2012 kl.22:34

Du er hot =)

Hege Sofie Aketun

02.feb.2012 kl.01:25

Jeg gleder meg så utrolig til å komme hjem å få sett alle episodene med deg Marthe!! Det funker dårlig å streame det her ute i verden... Men jeg tipper at du er nok den flotteste mamman av de alle :) Eller jeg vet det!! :)

Btw, enig med siste kommentaren der... Du er hot ! Flotte bilder av deg altså!!!

Biodil

02.feb.2012 kl.09:49

Er så stolt av dere! Dere er bare nydelige, og kommer veldig godt ut på TV. Dere kler det;) hehe

Kristine

02.feb.2012 kl.11:31

Jeg syns du er den som virker som den mest oppegående som har vært med på alle sesongene av Unge Mødre! Du fremstår som flink, målrettet, sunn og god! Du tar også valg som er veldig modne, og ja, du er bare herlig i samspill med den lille, nydelige gutten din! Stå på, jeg har lagret bloggen din som egen fane, og titter innom deg flere ganger om dagen. Heia, William og Marthe!!

Hilsen Kristine
Nina Emilie: For ein overveldande kommentar! Blei heilt rørt eg :) Eg er heilt sikker på at du er ei strålande mor for prinsessa di :)
Bjørnar: Fær vel bare nikke, neie og sei takk med eit smil for det komplimentet! ;)
Hege Sofie Aketun: Sikkert ikkje så veldig enkelt å streame fra andre sida av jordkloden, nei. Fær ta eit maraton når du kjem heim igjen ;) Nååh, du da, søta :* håper du er bedre fra infeksjonane og at resten av turen foreløper uten dei største hindringane! Helsing ei som fortsatt er grønn av misunnelse :P
Biodil: Takk, så godt å høyre! :) He jo sitti med god puls under kvar episode, nå kan eg endelig slappe av! :P
Kristine: Utruleg koselig å høyre! Eg er jo målretta og ambisiøs, så det er jo godt det kjem fram! :P Hindringer lager ein jo bare sjølv. IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY ;) Så hyggelig at du vi fortsette å følge økken på bloggen, det er du hjertelig velkommen til! Klem :)

Lise

05.feb.2012 kl.00:13

En stund siden jeg har vært innom bloggen din, og ble faktisk litt trist nå når jeg leste at det var siste episoden med dere i unge mødre.. Syns virkelig at du har gjort ein bra figur! :) Veldig koselig å følge med på deg og den nydelige gutten din William :) Du er en veldig flink og god mamma, og absolutt av de jeg har likt best gjennom alle sesongene av unge mødre. :) Syns jevnt over at det er mange umodne/barnslige som har vært med, mye fest, fyll osv.. Men så er det noen få som har skilt seg positivt ut, og du er absolutt en av de!!! :) Skal fortsette å følge dere videre her på bloggen :)
Lise: Det var jo veldig hyggelig å høyre! :) Eg personlig er glad for at det er over, eg syns det var utruleg kleint å sjå meg sjølv! :P Koselig at du vil følge videre, det er du hjertelig velkommen til :o)

07.feb.2012 kl.18:55

Du gjorde en fantastisk jobb på unge mødre :) Du burda vere stolt over at du er en så god mor.
Anonym: Tusen takk, så utruleg hyggelig å høyre! :)

Elise

22.feb.2012 kl.20:37

Hei! kom ramlende over bloggen din nå, og tenkte jeg må ta meg tid til å si hva jeg tenkte da jeg så deg på tv. Du virker som en fantastisk mamma! Du har et vinnende vesen og virker utrolig moden for din alder. Herlig jente med en herlig liten gutt!:)

Klem fra meg.
Elise: Hei! :) Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding på min "opptreden" i Unge Mødre. Det set eg stooor pris på å høyre! :)

Ha ein fantastisk dag videre!

Klem Marthe :o)

Skriv en ny kommentar

hits