GODTVONDT

William er hos Pappa'n sin i helga, så det er  veldig  stille i leiligheten uten han. At William er hos Pappa'n sin annakvar helg, er litt slik godtvondt. Det er jo godt å ha litt tid for og til seg sjølv, men det er så utruleg tomt når han er burte. Eg har liksom ikkje noko liv uten han. William hadde planen klar for kva han og Pappa skulle i helga - dei skulle køyre snoskuter!!

Eg har sørga for å holde meg sjølv travel i helga, slik at sondagen og William kjem fort :o) I dag sov eg til eg våkna av meg sjølv (DET er undervurdert!!;o)), laga meg deilig frokost og skal nå i gang med å vaske tøy, sorterte alt tøyet i mitt kaotiske walk in closet, skifte på sengene, støvsuge og vaske gølv, vaske kjøkken, bad og soverom + turke støv på alle overflater. Eg he bedt meg sjølv på besøk og middag hos Ellen i kveld, det blir alletiders :o)

Kva er din plan for dagen? :o)

 

Legger ved bilder av den deilige frokosten i dag


Ønsker alle ein fantastisk dag :)

6 kommentarer

Lykkelig forelder

28.jan.2012 kl.16:48

Godt med litt fri, men skjønner du savner han! Godt det ikke er lenge til søndag :)

mammawesterheim

28.jan.2012 kl.19:10

Kosa deg du no! Ikke sitta å surmula ;)! Ta deg en liten tur ut, no når du har vært så flink å fiksa det så fint heima :D!
mammawesterheim: Eg koste meg masse :) :) Den gåturen dykkes hørdes nydelig ut! Sjølv, så gjekk eg i nesten 2 timar i går kveld... Eg gjeng jo aldri her i byen, kjører som regel bil. Så eg blei litt desorientert, og gjekk meg vill :P Men, fekk hvertfall ein dugaleg trimtur!
Lykkelig forelder: Jippi - søndag ;) Jauda, det er godt med litt barnefri. Han har det jo så bra med pappa au, så eg må nok dele på godene ;)

Mette

29.jan.2012 kl.10:11

Tenker du har hatt ei fin tid for deg sjøl ;)

Sjøl om du har savnet William :) Viktig å få litt tid for seg sjøl innimellom, å ikkje minst det å nyte den :)

Idag kommer prinsen din heim, så det blir nok stas :)

Ønsker deg en fin dag !
Mette: Jada, det er jo godt au :) Eg nyter aleinetida så godt eg kan, for det er deilig å bare tenke på seg sjølv! ;)

Ja, nå kjem han om ikkje mange timane - nydelig :):)

Ein fin dag ønskast dykken au! :D

Skriv en ny kommentar

hits