VANSKELIG Å ETE SUNT?

Ja, hvis du er skikkelig vrang - så er det vanskelig! Å starte eit "nytt og bedre" liv er ikkje gjort i ei vending, her må gode kostholdsvanar og mosjon stå høgt, og dei må prioriterast. Utfordrans å ete sunt, kan eg vere enig i - men her gjelder det altså å velge rett i butikken. Dersom du kun he magre og sunne produkt i hus, og godisen høyrer laurdagen ti - så er du på strålanes god veg. Bare tenk høss kos den laurdagen bli, når du endelig kan kose deg - med god samvittighet, fordi du he vært så flink tidligare i vika! Detta er nøke eg strebar etter sjøl, for eg er verdensmester i å kose meg. Men, hvis ein ikkje et sunt og trener, så kan ein ikkje klage heller! Nå skal eg trene til bikinikroppen 2012, og for å klare det, så må eg spille på lag med maten, og kostholdet generelt.

I går hadde eg skikkelig cravings for sjokolade. Og eg kan love deg, at hvis eg hadde hatt det i hus, så hadde eg eti til det var tomt. Men hadde eg det? Nei. Eg kastar alt av godis når sondagen kjem, og på den måten så unngår eg å stappe i meg restar. For det gjer eg!!! Eg kan ikkje ha noko i hus... Viljestyrke - hvor? ;o)

Eg høyres kanskje nazi ut, og eg veit ikkje om det er meg sjølv, eller dykken eg prøver å overbevise. Men det er overkommelig å ete sunt OG godt :o) Her kjem bilder av min lunsj:

Grove knekkebrød, Crispy salat, løvtynn skinke, agurk, tomat, fetaost og paprika.

Dette kan du enkelt ha med på jobb og skule au - bare skjær opp grønnsakene og salaten på forhånd og legg det i ein boks. Så tek du med deg knekkis i tillegg, og legg det på når det skal nytast :o)

 

4 kommentarer

Mette

17.jan.2012 kl.14:51

Mmhmmm :D Så deilig !

Eg syns det er greit å lære seg att en kan ha snop i huset uten å måtte ete det :) Å det hører bare til lørdagen ;)

Klem

Michelle - Mamma til Matheo

17.jan.2012 kl.18:05

Takk, for tipset! :)
Mette: Det er eg altfor svak til ;) Vært det bestandig! Men eg er heilt enig, det beste er jo om ein kan ha det i hus, uten å ete det... :) Ja, den laurdagen blir utruleg god når ein kan unne seg litt!! :)

Klem
Michelle: Værsågod, søte du :)

Skriv en ny kommentar

hits