Bloggpause

Eg føler at eg ikkje he så masse å komme med, så eg velger å ta ei bloggpause. Kor lenge er usikkert, men er heilt tom for ting å skrive om og motivasjonen er ikkje tilstades.

Ha ein fin dag :)

7 kommentarer

Mette

28.apr.2010 kl.10:32

:(

Bodil

28.apr.2010 kl.12:31

Ønsker deg en fin bloggferie:) men fortsett å les og kommenter min blogg da;) hehe trenger kommentarer for å holde motivasjonen min oppe:p

Casandra <3

30.apr.2010 kl.11:46

SV: Ååå.. Så bra da :D . Da er jeg ikke noe særlig nervøs for det lenger. Men pappen da? Kan han rulle på henne? :p .. Vi har ikke sånn altfor stor seng, så blir nok ikke plass til henne der (forelåpig), men er veldig betryggende å vite at jeg ikke kommer til å rulle over henne :)
SV: Ja, tilogmed jordmora ble imponert :)

Casandra <3

30.apr.2010 kl.21:41

SV: Åå.. Hihi.. Ja jeg vil være litt skeptisk til å ha Mats og Leah i samme seng også. For han misshandler meg i søvne :p Slår meg og dytter meg og hvis han har armen under meg så plutselig prøver han å dra den til seg og da kveler han jo meg :p Haha. Blir skikkelig sinna av og til, men han gjør det jo ikke med vilje da (tror jeg :p ) . Vi har bare en 120 seng, så blir nok litt trangt med alle tre. Nei.. Det tørr jeg ikke. Hihi. Er trangt for oss allerede når magen er i veien :p . Kanskje vi lar sengen stå her når vi flytter for oss selv og kjøper en større? :)
Nå får du se å komme deg til bake til hektene fra bloggpausen din:)
SV: Ja. Blir fort det når man slår seg sammen med andre underveis :p Er bygd jeg også bor i :) Første året mitt i Volda så blei ei i klassen gravid, og da jeg ble gravid så måtte jeg begynne på vanngymnastikk pga bekkenløsning. Da ble jeg såklart kjent med andre gravide :) Helsestasjonen har trilleturer en gang i uka også,men har ikke kommet meg på det ennå :p

Skriv en ny kommentar

hits