Leggerutiner

William var verdens enklaste å legge. Han trengte ingen faste rutiner for at han skulle skjønne at det var natta og at han skulle sove. Etter ei stund så blei han jo sjuk, og når eg såg kor sliten han var, gjorde eg, som så mange andre. Eg begynte å gjere det som eg sverga at eg aldri skulle gjere.. Eg vugga han i søvn!! Heldigvis, så tok det max 2 minutt så sovna han. Og i og med at han var sjuk så lenge, så fortsatt eg å vugge han i søvn, på dagtid som på kveldstid. I vogn eller i armane mine. I våken og sovande tilstand. Og nå sit eg her, og prøver å avvende William det. Han må sovne på egenhånd. Eg var inn istad og gav han sutten, og da lo han, med ein skikkelig trillande latter, for håret mitt kilte han i ansiktet. Han spiller såå på samvittigheten min. Dei er jammen ikkje store før dei skjønner det altså :) Men.. Eg er jo så svak. Svak for grining, og latter, for den saks skyld. Samtidig som eg syns det er veldig koselig å bare ligge å sløve i senga med han. Ja, for han sovner òg hvis eg kiler han i panna ;) Han er ein Mammadalt, og eg er ein Williamdalt. Og det hjelper ikkje at han ligg å duller med håret mitt heller, då blir eg hvertfall liggans ;) Han er vel søt ;*

Men, nå er det andre boller. Eg skal klare det, og eg veit William au klarer det. For når Ole ska legge William, legg han han i sprinkelsenga, sei natta, slukker lyset og går ut. Og William sovner på eit blunk. William he trilla meg rundt lillefingeren ;) Akkurat nå så he eg jo tid og anledning til å få William til å sovne, men til høsten når eg blir litt travlare med studier, så hadde det vært veldig lettvint å kunna lagt han og at han sovna på egenhånd :) Han blir veldig fort trøtt, og eg merker godt når han har tenkt til å legge seg om kvelden. Og eg syns ikkje eg rekk gjere nokon ting etter at mi har ete middag, og til han skal legge seg. Bading må mi gjere om morgonen, så det blir liksom ingen særleg "nattarutine".

Fleire som sliter med detta? Nokon som he tips og råd om korleis eg kan gjere ting, ulike rutiner?William 8 dagar gammal, i senga til Mamma og Pappa :)

5 kommentarer

En mamma

08.apr.2010 kl.23:13

Åååå,så jeg kjenner meg igjen :) Jeg har en liten en på 1 år og jeg sliter ennå :( Men er nok mye min feil..Men nå skal jeg klare det ;) Masse lykke til :) Er ikke lett å avvenne oss disse barna :P Jeg er akkurat som deg på det området der
En mamma: Godt å vite at vi er fleire :) Det gjekk veldig bra i går, og William sovna på egenhånd - jippi!! Nå må eg bare fortsette! :) Tok litt tid, og måtte inn med sutten eit par ganger og så sovna han :)
Hærlig bilde:)

Ja D-vitaminer er jo er jo like bra:)

Bodil

16.apr.2010 kl.10:41

Jonathan er ikke lett å legge, og har det likedan. Så du er langt ifra alene:)
Bodil: Det er godt å høyre ;) Eg har vært kjempe flink i veka, og bare lagt Wlliam for kvelden, uten å vugge han i søvn. Dei to fyrste kveldane bare leika han i senga, og var verdens søtaste (smisksmisk lissom :p) når ein gjekk inn for å sjekke til han. Mens nå, sovner han fortare enn nokon gang, uten at eg gjer noko :D Jippi!

Skriv en ny kommentar

hits