Er bare innom så svint..

..for å sei at eg lever! ;) Eg vasker, pakker og rydder.. Og er uten pc, og he lånt Kristoffer sin atm ;) Kjem sterkare tilbake imorgo eller tirsdag!! Promise :)

4 kommentarer

Hege Sofie Aketun

05.apr.2010 kl.11:16

Ja, du bør komme sterkere tilbake! :D

Anette

06.apr.2010 kl.13:52

SV: Jepp, vakuum og sugekopp er det samme. (Er jo vakuum i sugekoppen for å få festet koppen.) En vakuumfødsel er visst helt annerledes enn en vanlig fødsel, da smertene er mer intense tydeligvis. Ettersom jordmor/legen forhindrer at ungen sklir litt tilbake under pausene, får man aldri pause mellom riene. men er jo en opplevelse det også. Jeg hadde ikke smertestillende heller, så fikk jo oppleve alt. På en måte er jeg veldig glad for det også, man lærer jo mye om kroppen sin under en fødsel.

Pressrier er jo som at man må superdrite! Jeg fikk ikke trykke i nesten to timer siden han satt fast, og det er umulig egentlig! Bare tenk deg at du skal unngå å drite når du har superdiaree! (litt ekkelt dette nå...) :P MEn jeg synes fødsler er kjempe spennende da, og gleder meg til å føde neste gang også. Alle fødsler er jo forskjellige, og man kan ha forskjellige opplevelser av fødselen, selv om journalene er relativt like.

mammantiljessicaogbenjamin

06.apr.2010 kl.14:49

SV:Bare koselig det.Hele historien ligger i arkivet under oktober.

Jeg syns det er kjempespennende å lese andres fødselshistorier:)

Anette

06.apr.2010 kl.16:24

SV SV: Jepp, er helt sykt hvordan kroppen er laget. Alt skjer liksom av seg selv, men likevel vil jeg ikke si at fødsel er så naturlig egentlig... Hadde nok gått dårlig med både meg og poden hvis vi ikke hadde vært på Ahus, så er veldig glad for at vi har sykehustilbud i Norge! :)

Skriv en ny kommentar

hits