Før, under og etter oppussing!
Glømte å ta bilde når det va heilt umåla, men kom på det ganske fort ;) Alt var trekvitt, både tak, veggar og dører. Golvet var eit gammalt tynt belegg. Veggane blei måla med caffelatte, listar, dørar og mur er malt med latte, tak er fargevaska med ein ukjent blanding av måling og white sprit. Belegget er bytta ut med skipsgolv. Vindua drøya mi å måle, då mi allikavel ikkje fekk måla sprossene pga kulda. Ska måle trapp + rekkverk, og tak og veggar i gang nede.. ein gong ;)
Blei ikkje så bra bilder, var så vanskelig å få med alt!

5 kommentarer

Bodil

13.feb.2010 kl.21:48

Det blir jo så bra. Gleder meg sååå til vi skal bygge hus nå altså! Hehe det er jo så gøy, men mest spennende. Ikke så gøy å male døgnet rundt kanskje? :P
Bodil: Åh, så heldige som skal bygge! Det er planen økkes, når mi kjem tilbake fra by'n etter 4-10 år ;) Maling er no' dritt! Nå er det så mange kule tapetar, så mi satser på det på dei andre romma mi skal pusse opp. Det og ferdigmalte panelplater :):)

Bodil

14.feb.2010 kl.17:36

Tror vi sikkert kommer til å bruke ferdigmlate panelplater om vi har råd:) så raskt og enkelt.
Bodil: Vettu, det er ikkje så veldig dyrt faktisk. + at dei ofte er på tilbud og da er det jo bare å slå til da :) Om ein skal måle på panel (evt. kjøpe ny panel for så å måle) så må ein fort vekk ha 3 strøk, og det koster hvertfall penger og er tidkrevans.. Mi kjøpte når det var tilbud, kjekt :)

Hege Sofie Aketun

15.feb.2010 kl.09:17

Det ble flott! :)

Skriv en ny kommentar

hits