Dåp :)

I dag he he mi stelt i stand til dåpen. Satt på plass borda, lagt på dukane, pynta bord og laga det som kan lagast av mat :) Fekk god hjelp av Eirik, som såg ut til å ha gjort det før ;) 26 gjester blir det, og mi gledar økken til den store dagen :) Mi he fått lånt videokamera av Tine, og Robert ska filme begivenheten :) Artig å ha til seinare. Mi må nok investere i eit videokamera, tenker eg! Håpar at William er snill i kyrkja, er litt skeptisk, dåpen er midt i formiddagsluren hans! Han er jo blitt så stor nå, at han er vel altfor nysgjerrig til å søve blant andre folk ;) Dette blir hvertfall ein spennans dag! Ska burt nå strax og ordne blomane - så er det natta! :) Må opp før fuglane fis imorgo!  

4 kommentarer

Lillivanilli - tenåringsmamma

13.feb.2010 kl.19:16

Sv:

Dåp er jo koslig det :-) Vet det er en tradisjon i veldig mange familier. Det er også en tradisjon her, men tror nok vi er de første i slektene til å bryte det fordi vi synes det er liksågreit med navnefest siden ingen av oss er spesielt kristne. Det er jo en fin tradisjon begge deler, for man feirer jo at det er kommet en nytt liv :-)

Lykke til i dåpen i morgen :-) Blir nok en dag dere husker lenge!
Lillivanilli: Det er sant :) Takk for lykkeønskninger, måtte alt gå bra! :)

Linn Pinn

13.feb.2010 kl.21:23

så koselig med dåp da :) kan tenke meg dere er spente! når min sønn ble født var jeg også veldig spent på hvordan han kom til å reagere, og han kom til å hyle hele veien eller bare være snill. han sov gjennom hele greien :) hehe.

Håper dere får en strålende dag i morgen og at alt går som dere har planlagt :)

Lykke til og gratulerer med dagen i morgen :)
Linn Pinn: Ja, det er koselig :) Glad for at mi valgte å ha det! Er kjempe spente! Fordelen å døpe når barnet er 2 mnd er jo at han/ho mest sannsynlig vil sove under heile seremonien, men ein på strax 5 mnd er det litt meir fart i :p Vi får bare sjå! :) Håper alt går i orden, at blomstene er friske til imorgo ;)

Takk for lykkeønskninger :):)

Skriv en ny kommentar

hits